12-weekse cursus kidsyoga

beterere focus en concentratie, een goede lichaamshouding creëeren, zelfvertrouwen ontwikkelen, even ontspannen zonder prestatie, plezier.

Laat je kind op een speelse manier de voordelen van yoga ervaren, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën van Young Living. Een heerlijk rustmoment voor jouw kindje!

Onze huidige stressvolle tijd gaat helaas ook niet onopgemerkt onze kinderen voorbij. Kinderen hebben het druk en kunnen daardoor stress en druk om te presteren ervaren. Kinderyoga is een heerlijke manier om je kind te laten ontspannen en weer in contact te brengen met het eigen lichaam. Het bevordert het concentratie vermogen, de creativiteit en het zelfvertrouwen van je kind.

We starten de les met een korte meditatie, waarbij we de aandacht leggen op de ademhaling. Dan volgen de zonnegroeten om het lichaam op te warmen en los te maken, gevolgd door verschillende yogahoudingen. En als toetje een diepe eindontspanning waarbij alles mag inwerken op lichaam en geest. Geen prestatie, alleen maar ervaren en plezier hebben in het bewegen!

Start cursus kinderyoga: 7 december. Vervolgens iedere zaterdag.
De lessen gaan steeds in blokken van 12 lessen, maar instromen is altijd mogelijk.
Meld je kindje aan voor een gratis proefles!

Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Kosten: €120
Leeftijd: 5 - 9 jaar

OHMygoodness yoga studio
Vestesingel 106
6049 LC Herten (Roermond)

Ellen van de Laarschot
ellen@ohmygoodnessyoga.nl
+31(0)6-4059 8182