The Hormone Reset 

10-weeks 1-1 programma voor vrouwelijke ondernemers

THR 3 foto's

WIL JIJ GRAAG JE BUSINESS RUNNEN VANUIT MEER FLOW?  JE STRESSHORMONEN LATEN DALEN EN JE FEELGOOD HORMONEN LATEN STIJGEN?
Heb jij klachten als:
PMS
Weinig energie
Slechte focus / verminderde productiviteit
Slecht slapen
brainfog (hersenmist)
Angstig
Besluitenloosheid

Kort lontje
Stemmingswisselingen
Laag libido

Al deze klachten hebben met je hormoonbalans te maken! Hormonen bepalen hoe we ons voelen. Of we zin hebben om dingen te ondernemen, of we ons goed kunnen concentreren op ons werk. Of dat we ons liever verstoppen onder een dekentje op de bank. Wij vrouwen hebben nu eenmaal met een maandelijkse cyclus te maken. Vanaf je 30e jaar kun je meer klachten gaan ervaren van hormonale disbalans. The good news is dat we zelf veel invloed kunnen uitoefenen hierop. Leefstijl, voeding en ontspanning zijn een belangrijke factor. Als je bewust andere keuzes gaat maken zullen je HAPPY HORMONEN stijgen. Wat zal resulteren in onder andere:
Je business runnen vanuit flow 
Meer energie verdeeld over de dag
Helderheid
Goede focus 
Goed slapen
Makkelijk beslissingen maken
Een blijer humeur
Meer zelfvertrouwen en in je kracht staan
Hoger libido 

In 10 weken begeleid ik je door middel van privé yoga sessies en coaching naar hormonale balans en lekker in je vel zitten. 

Ellen logo THR

INVESTERING EN INHOUD
Tijdelijke korting!
De investering voor The Hormone Reset is €750. In mei en juni bied ik het echter aan met een tijdelijke korting voor €599!
Naast 10 privé yoga sessies van 60 minuten ontvang je extra:

The Hormone-proof Foodplan
Een voedingschecklist met belangrijke aandachtspunten, zodat je voeding je zal ondersteunen in je hormoonbalans. + Consult om te bespreken hoe dit gaat en al je vragen te beantwoorden.
T.w.v. €299

Relax & Restore eveningplan
Een pdf-bestand met uitleg over slaaphormonen, hoe stresshormonen dit saboteren en het belang van een ontspannen avondritueel. Met tips en yogahoudingen voor een goede nachtrust.
T.w.v. €147

The Morning Medicine
De ultieme checklist om je dag te kick-starten. Met o.a. ochtendyogahoudingen en affirmaties. Zodat je meer in je kracht zult staan gedurende je dag en je stresshormonen niet de overhand kunnen nemen. Ontdek de voordelen van een fijne ochtendroutine. 
+ Video met de Breathe of Joy.
T.w.v. €147

Happy Hormone Hacks
Boost je serotonine: Korte meditatie voor een instant hormoonboost.
Reset je cortisol: Een iets langere meditatie voor als je je cortisol wil laten dalen en diep wil ontspannen.
T.w.v. €79.

Vision your Vibe
Een workshop via een video om jouw ultieme feelgood visionboard te maken waardoor je stresshormonen dalen en je feelgood hormonen stijgen. 
T.w.v. €175

Je betaalt dus tijdelijk €599 (prijs is excl. 9% btw) voor dit programma ter waarde van €1597!
Ik kijk ernaar uit om met veel passie jou te mogen begeleiden naar meer energie, helderheid en een happy humeur! 
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Mail: ellen@ohmygoodnessyoga.nl

Desiree van der Linden 

Eigenaresse @ Horecazaak

“Deze reset heeft me zoveel gebracht. Ik ben veel bewuster voor mezelf gaan kiezen. Ik heb leren voelen en vanuit rust te handelen i.p.v. afdwingen. Wat ik heb gemerkt aan mezelf is dat ik weer meer heb gelachen en zin heb in de dag. Voor mijn horecazaak heb ik belangrijke beslissingen gemaakt, die ik lang heb uitgesteld. Als ik zie waar ik nu sta en ‘nee’ durf te zeggen en mijn grenzen durf aan te geven, voel ik zo veel kracht!”

Pexels photo Updag