verwen & relax weekend

yoga - healthy maaltijden - wandelingen - massage - wellness

Een weekend helemaal voor jezelf! Je opladen met yoga, genieten van vegetarische maaltijden, wandelen in de prachtige omgeving, ultiem ontspannen tijdens een massage of relaxen in de sauna. Of precies dat doen waar jij zin in hebt. Want ook daar is voldoende tijd voor. Natuur, ruimte, rust en jezelf verwennen: dat zijn de ingrediënten van deze spring weekend retreat!

Data: 4 t/m 6 juni 2021

Prijzen*:
4-persoonskamer € 345 p.p.
3-persoonskamer € 370 p.p. 
2-persoonskamer € 399 p.p
Vroegboekkorting! Profiteer van 5% korting als je vóór 31 december 2020 boekt!

De kamers zijn met gedeelde badkamers. Er zijn 5 ruime badkamers met bad en douche aanwezig.

Dit is inclusief: 2 overnachtingen in prachtige boerenhoeve, 4 yoga sessies en een soundhealing sessie à 1,5 uur, 5 vegetarische maaltijden, een mindful wandeling door de schitterende omgeving, mogelijkheid voor gebruik van wellness ruimte, onbeperkt thee, koffie, water en fruit.

 Extra optie: Boeken van een massage.

Aantal personen: max. 20  personen.

*Je plek is gereserveerd wanneer de factuur binnen 14 dagen is voldaan. Kijk voor de annuleringsvoorwaarden onder kopje algemene voorwaarden. 

Wellness in het weiland

Bovenop een heuvel met een schitterend uitzicht over de weilanden ligt de 17e eeuwse boerenhoeve in het pittoreske dorpje Charneux. Het riante vakantiehuis is geheel gerenoveerd en heeft tegelijkertijd alle charmes en authenticiteit behouden. Je kunt je terug trekken in de vele sfeervolle ruimtes en zithoekjes die het huis kent. Of genieten in de tuin met alle pracht van de natuur om je heen. Ook is er de mogelijkheid om even heerlijk te detoxen in de wellness ruimte die beschikt over een sauna, voetenbad, rustruimte en 2 inloopdouches.

Heerlijk wakker worden met yoga en een voedzaam ontbijt midden in de natuur. 

De yoga lessen: yin & yang

Connect je lichaam en geest, ontspan en geniet van de yogalessen tijdens dit weekend. Verbind je opnieuw met de puurste versie van jezelf, zonder al die ruis en prikkels die we in ons dagelijkse leven kunnen ervaren. Je zult de stilte in jezelf ervaren, zodat je als herboren terug naar huis kunt gaan.

De lessen zijn zowel yin als yang. Yin yoga is een van de rustigste vormen van yoga, waarbij je langer in een houding blijft. Hierdoor ga je de diepere lagen in je lichaam aanspreken. Deze zachte vorm van yoga laat je aarden, helpt los te laten wat je niet meer dient en nodigt uit om blokkades op te lossen in je lichaam.

 Waar in de avond de yoga sessies meer aardend en meditatief zullen zijn, beginnen we de ochtend met een dynamische yogales, zodat alle energie kan kan stromen in je lijf. Deze vorm van yoga wordt vinyasa (flow) yoga genoemd, waarin de houdingen in elkaar overvloeien waardoor er een heerlijke meditatieve flow ontstaat. Zo kun je dus zowel de voordelen van yin (vrouwelijkheid, zacht, aardend) als yang (mannelijk, krachtig, dynamisch) yoga ervaren om opnieuw de balans in jezelf terug te voelen.

Over Michiel:

Michiel heeft zijn eigen massagepraktijk in De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Al meer dan 16 jaar geeft hij in meerdere stijlen massages. In Europa, Azie en Amerika volgde hij verschillende opleidingen in deep-tissue Massage, Thaise yoga massage, shiatsu, sportmassage en stoelmassage. De kracht van aanraking en heling bleek zijn pad te zijn. Hij kwam in aanraking met yoga en heeft lerarenopleidingen gevolgd in vinyasa flow yoga en yin yoga. Daarnaast is Michiel opgeleid in mindfullness en coaching. Hij vult zijn lessen intuitief in met wat voelbaar nodig is op dat moment. Diepe ontspanning gegarandeerd!

 "Voor mij zijn hoofd, lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met deze drie disciplines kan ik alles bij elkaar brengen. Zowel tijdens mijn massages als in mijn yoga sessies. Om iemand binnen te zien komen met een vraag of wens en na de sessie compleet zen, en misschien wel van hun klacht af, van de tafel of uit een les te zien stappen, geeft altijd weer een dankbaar gevoel. Ik heb er enorm veel zin in om er een bijzonder weekend van te maken. Waarbij onze gasten even alles mogen los laten en aan niets anders hoeven te denken dan zichzelf!"

 

 

 

Over Ellen:

Ellen heeft sinds 4 jaar haar eigen yoga studio in Roermond. Naast haar yinyasa lessen in de studio voor volwassenen en kinderen, verzorgt zij yoga sessies voor bedrijven. De kers op de taart als ondernemer en yogadocente, is het organiseren van retreats. Daarin komt alles samen. Een ultiem relax weekend of week organiseren waarbij ze haar gasten iedere dag meer ziet ontspannen, is voor Ellen pure passie.

"Al vanaf de eerste yogales die ik jaren geleden volgde in Amsterdam, de stad waar ik toen woonde en studeerde, voelde ik de lichtheid die yoga je brengt. In een periode waarin er veel gebeurde, ervaarde ik dat ik me na iedere yoga les beter voelde. Krachtiger, blijer en vrijer. Hier begon voor mij de liefde voor yoga, iets dat nu mijn way of life is geworden.

 Yoga heeft mij geleerd om los te kunnen laten. Mee te stromen met dingen die op mijn pad komen. Door bij weerstand, moeilijke situaties, door te ademen. Waardoor je nieuwe ruimte creëert en zo je grenzen kan verleggen. Graag wil ik jou tijdens dit weekend laten ervaren hoe yoga jouw leven kan veranderen. En hoe dit samen met pure voeding, natuur en rust jou helemaal terug kan brengen naar je authentieke zelf!”

 

Foto's Ardennen 2020

Blader hier even door de galerij en proef de geweldige sfeer van het weekend retreat van het afgelopen jaar!

Het programma*

Vrijdag
Tussen 15:00 – 15:30 uur: ontvangst met healthy juice
17:00 uur: yoga sessie
19:00 uur: heerlijk vegetarisch diner
In de avond: stilte en ruimte voor eigen invulling
Zaterdag
Tussen 7:30- 8:30 staat er kruidenthee en vers fruit klaar
8:30 – 10:00 uur: yoga
10:00: healthy ontbijt
12:00 uur: mindful wandeling
Daarna is er vrije tijd voor eigen invulling
17:30 uur: yoga
19:00 uur: heerlijk vegetarisch diner
Zondag
Tussen 7:30- 8:30 staat er kruidenthee en vers fruit klaar
8:30 – 10:00 uur: yoga
10:00 uur healthy ontbijt
11:00 – 13:30 tijd voor eigen invulling
13:30 – 14:30 lichte lunch
Rond 15:00 uur sluiten we af met een lig concert 
Rond 17:00 sluiten we het weekend af
*Exacte tijden kunnen nog iets afwijken.

Voed je lichaam en ziel 

Alle maaltijden worden bereid met pure biologische ingrediënten en zullen vegetarisch en laag in gluten en suikers zijn. Zodat je je lijf optimaal gaat voeden en reinigen. Een boost voor zowel je lichaam als geest! Ervaar zelf wat de combinatie van yoga en pure voeding met je doet,

Kom tot rust in de sfeervolle kamers.

Wij hopen jou te mogen verwelkomen tijdens de spring weekend retreat 2021!

Liefs, Ellen & Michiel

Ervaring van deelnemers retreats 2019 en 2020

"In het weekend van 10 tot en met 12 Juli ben ik meegeweest met het door Ellen en Michiel georganiseerde Yogaretraite in de Ardennen.
Alles was tot in de puntjes goed geregeld, waardoor je volledig af kon schakelen en tot rust kon komen.
Het weekend stond in het teken van yoga, lekker (vegetarisch) eten, massages, sauna, live klankconcert met ceremonie, wandelen in de natuur en (eigen) vrijetijdsinvulling. Het was een goed op elkaar afgestemd programma met daarin voldoende ruimte voor jezelf en je eigen behoeftes.
De lessen, eten, het team, de deelnemers waren top. Zeker een aanrader!"

"Samen met yoga-docenten Maaike en Eva heeft Ellen en geweldige yoga-retreat week georganiseerd op Ibiza. In een kleine groep mensen die elkaar niet kenden zijn zij er in geslaagd een enorme verbinding tot stand te brengen. Een verbinding met de groep, met jezelf en zeker ook met het universum, alleen al door de Acro-yoga gingen we zweven. Maar de dans, de verstilling, de prachtige plek, het heerlijke eten. Het was magisch en helend. Een aanrader."

OHMygoodness yoga studio
Vestesingel 106
6049 LC Herten (Roermond)

Ellen van de Laarschot
ellen@ohmygoodnessyoga.nl
+31(0)6-4059 8182